Körforgalom épül a Csata utca – Garibaldi utca – Kereskedők útja kereszteződésben

Körforgalom épül a Csata utca – Garibaldi utca – Kereskedők útja kereszteződésbenKörforgalom épül a Csata utca – Garibaldi utca – Kereskedők útja kereszteződésben

Várhatóan 2021. október 11-én kezdetét veszi Budaörs Város önkormányzatának beruházásában a Csata utca – Garibaldi utca – Kereskedők útja kereszteződésben a körforgalmú csomópont építése.

A kivitelezés ideje alatt 4 ütemű forgalomkorlátozásra kell számítani a mellékelt forgalomtechnikai helyszínrajzok szerint. Mind a négy fázisban a Károly király utca – Ady Endre utca irányából, és az autópálya lehajtóágról lehet közlekedni, a Kereskedők útja a Törökbálinti utcánál lezárásra kerül, ide csak a szakaszra bejárattal rendelkező telephelyekre lehet majd behajtani, a gyalogos forgalom a lezárás időtartama alatt ezen a szakaszon ideiglenesen megszűnik. A Kereskedők útja lezárt szakaszán lévő Budaörs benzinkút nevű megállóhely az építés ideje alatt áthelyezésre kerül a Csata utca Károly király utca – Deák Ferenc utca közötti szakaszára.

A beruházás várható időtartama 60 nap.


Kapcsolódó dokumentumok:

Helyszínrajz 1.ütem

Helyszínrajz 2.ütem

Helyszínrajz 3.ütem

Helyszínrajz 4.ütem