A Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója

A Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója

A Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója alapján 2015-ben összességében csökkent a bűncselekmények száma, jelentősen csak a rongálások száma nőt. A tűzesetekről és a gyújtogatóról nincs új információ.

Megérkezett a Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója a város 2015. évi közbiztonsági helyzetéről, ami a májusi képviselő-testületi ülés egyik napirendje lesz. Bár a lakosságot főleg a tűzesetek és az idei bombariadók foglalkoztatják, azért jó tudni, hogy a 2015-ös beszámoló a összességében bűncselekmények számának jelentős csökkenéséről számol be. Egyedül a rongálások száma nőt jelentősen. Az embercsempészet nem kiemelkedően de a korábbi évek 0 vagy 1 darab esetszámához képest 14-re nőt.

Meglepő, de az együttműködések között a rendőrség beszámolója kiemeli a Törökugrató Polgárőrséget is, és mint írják jelentős segítséget kaptak a polgárőr egyesületektől rendezvénybiztosításokhoz, fokozott ellenőrzésekhez és akciók végrehajtásához. Mindezt annak ellenére, hogy a Törökugrató Polgárőrség nem kapott támogatást 2015-ben az önkormányzattól, mondván nincs szüksége a városnak két polgárőrségre.

Számok a beszámolóból

Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója a város 2015. évi közbiztonsági helyzetéről

A teljes beszámoló itt tekinthető meg:

a Budaörsi Rendőrkapitányság beszámolója a város 2015. évi közbiztonsági helyzetéről

A dokumentum fénymásolt minősége az „innovatív” Budaörsi Önkormányzat munkáját tükrözi