Eredmény váró, Új Budaörsi Szalon Meghívó

Eredmény váró, Új Budaörsi Szalon Meghívó

Eredmény váró, Új Budaörsi Szalon lesz 2016. október 2-án, vasárnap, 19.00 órától az Adler Hotel kávézójában. Kapunyitás 18.30 órakor.

„Az Új Budaörsi Szalon célja, hogy lehetőséget teremtsen városunk meghatározó személyiségeinek találkozására. Előadásaink és beszélgetéseink sorozata vezet el ahhoz a feltartóztathatatlan változáshoz, amely új reményt és megújuló hitet hordoz magában.”

Fontos információk

Időpont: 2016. október 2-án, vasárnap, 19.00

Helyszín: Adler Hotel kávézójába (2040 Budaörs, Budapesti út 2.)

Regisztráció: budaorsiszalon@gmail.com

Meghívó

Az Új Budaörsi Szalon alapítói és szervezői szeretettel meghívják Önt és kísérőjét, Szalonunk következő alkalmára, 2016. október 2-án, vasárnap, 19.00 órára az Adler Hotel kávézójába (2040 Budaörs, Budapesti út 2.)
Szalonunk a népszavazás alkalmából lehetőséget kíván teremteni arra, hogy vendégeink közösen vitathassák meg az aktuálpolitikai kérdéseket egy olyan estén, amelyről Orbán Viktor miniszterelnök a napokban az nyilatkozta, hogy nem csak Magyarország, hanem egész Európa jövőjét is meghatározhatja.
Bízunk benne, hogy „Eredményváró” rendezvényünk tovább erősítheti azt az összetartást és polgári együttműködést, ami elengedhetetlenül szükséges városunk, Magyarország és egész Európa keresztény, polgári identitásának megőrzéséhez.
Kapunyitás 18.30 órakor.
Kérjük vendégeinket, hogy idejében érkezzenek!
Részvételi szándékát kérjük, feltétlenül jelezze, a budaorsiszalon@gmail.com email címen! Kizárólag regisztrált vendégeket áll módunkban fogadni!
Figyelem! A rendezvényen való megjelenésükkel a résztvevők beleegyezésüket adják, hogy a róluk készült felvételek a sajtóban, a Szalon internetes oldalán, vagy kiadványában megjelenjenek!
Elvárt öltözet:Elegáns esti viselet

Meghívó lap

Eredmény váró, Új Budaörsi Szalon Meghívó