A kőhegyi tájseb már két éves, felelősök nincsenek?

A kőhegyi tájseb már két éves, felelősök nincsenek?Kőhegyi tájseb 2017.03.23. Ilyen most a tájseb...

A kőhegyi tájseb már két éves, felelősök azóta sem lettek megnevezve és a helyreállítás sem történt meg, hiába ígérte a polgármester a lakosoknak, hogy helyrehozható…

A kőhegyi tájsebet már több mint két éve minden nap megcsodálhatják az arra járó, vagy arra lakó Budaörsi lakosok. Bár két éve Wittinghoff Tamás nagy bejelentést tett, azt állította, hogy helyrehozható a tájseb, azóta sem történt semmi.

Még a felelősöket sem nevezték meg, hiába kérte a budaörsi Fidesz-KDNP frakció, hiába nyújtottak be előterjesztést, a városvezetés nem volt hajlandó az együttműködésre.

Wittinghoff Tamás ugyan elszólta magát a Budaörs Városi Televízió egyik adásában, mikor azt állította, hogy a felelős már nem dolgozik a hivatalban, de megnevezni azóta sem nevezte meg…

 A felelős, Mr. X

„Aki a hibát követte el, tényleg emiatt nem dolgozik már a hivatalban..” – Mondja Wittinghoff Tamás a Budaörs Városi Televízió adásában. De azt nem árulja el, hogy ő honnan tudja és miért ilyen biztos ebben. Azt sem tudjuk, hogy volt-e vizsgálat, és ha volt milyen eredménnyel zárult?! A valódi felelősöket távolították el vagy egy hivatalnokra hárítottak minden felelősséget? Tényleg nem felelős a jegyző vagy a főépítész a történtekért? Esetleg a polgármesternek nincs felelőssége? Vagy nem ilyenkor kéne lemondania?

„Aki a hibát követte el, tényleg emiatt nem dolgozik már a hiv…

Wittinghoff Tamás a városi magazin műsorában elismerte a hivatal hibáját és kijelentette: „Aki a hibát követte el, tényleg emiatt nem dolgozik már a hivatalban”.

Közzétette: Harmincezren a Kőhegyért – 2015. október 13.

Helyrehozható-e? Mikor?

Wittinghoff Tamás a demonstráció élére állt és mindenkit megnyugtatott, hogy a tájban keletkezett sebet helyre lehet állítani. Ez akkor talán sokakat megnyugtatott, de azt senki sem gondolta volna, hogy két év alatt sem történik semmi. Inkább a felelősökről és a felelősségéről beszélt volna Wittinghoff Tamás…

Azóta sem kezdték meg a helyreállítást.

Bár ígéretek voltak, a hegybe vágott sebet azóta sem állította vissza senki…

Közzétette: Harmincezren a Kőhegyért – 2015. szeptember 29.

Magyarázkodás, félrevezetés

Időközben láthatóan megváltozott a városvezetés hozzáállása. Már a hegy lábáról és a völgy jelentéséről beszélt Wittinghoff Tamás a Budaörs Városi Televízió korábbi adásában. A terület mellett újabb építkezés indult, ami mára el is készült.

Wittinghoff Tamás meglepő magyarázata a Kőhegy rombolására.

Wittinghoff Tamás meglepő magyarázata a Kőhegy rombolására.

Közzétette: Harmincezren a Kőhegyért – 2015. október 13.

“Az érdekek változhatnak a politikában, de a lakosság véleménye nem fog változni” olvasható a videó végén és valóban nehéz lesz a városvezetés dolga, hiszen nem könnyű megmagyarázni, hogy miért nem tesznek semmit és mi változott a demonstráció óta.

Fidesz: Ki gyógyítja be a Kőhegy tájsebét?

Már lassan egy éve, hogy budaörsi Fidesz sajtótájékoztatót tartott a Máriavölgy utcában, a kőhegyben keletkezett tájseb előtt, hogy felhívja a figyelmet az egy évvel ezelőtt történtekre és az azóta is tisztázatlan kérdésekre. A városvezetés azóta sem tett lépéseket az ügyben.