Frissítve: A Károly király úti körforgalom felújítása július 3-án kezdődik

A Károly király úti körforgalom felújítása július 3-án kezdődikA Károly király úti körforgalom felújítása július 3-án kezdődik

2023. július 3-án (hétfő) reggel 8 órától kezdődik a Károly király úti körforgalom felújítása, ami várhatóan július 7. (péntek) délután 17 óráig tart. Torlódásokra lehet számítani.

A munkálatok alatt a főút érintett szakaszán jelzőőrrel irányított félpályás útlezárás lesz, ezért itt torlódások várhatóak. A Szabadság útra a felújítás időtartama alatt a Károly király útról nem lehet a főútra fel- illetve lehajtani, a főúton a közlekedés esetenként korlátozott lesz a munkagépek mozgásától.

Tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk, hogy Budaörs Város Önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. társfinanszírozásában, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. burkolatfelújítási munkálatokat végez a Szabadság út Károly király úti körforgalmú csomópontjában.

A felújítás időpontja: 2023. július 3. (hétfő) reggel 8 órától július 7. (péntek) délután 17 óráig.

A Szabadság útra a felújítás időtartama alatt a Károly király útról nem lehet a főútra fel- illetve lehajtani, a főúton a közlekedés esetenként korlátozott lesz a munkagépek mozgásától.

A munkálatok alatt az 1.sz főút érintett szakaszán jelzőőrrel irányított félpályás útlezárás lesz, ezért a várható torlódásokért szíves megértésüket kérjük!

BKK

Ma üzemkezdettől – július 7., péntek üzemzárásig
(módosítva: 2023.07.03. 12:31)

A következő járat(ok) közlekedése felújítás miatt az alábbiak szerint módosul:

  • 40E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca, a Budaörs, városháza és a Baross utca megállót.
  • 287-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Budaörs, városháza, a Kötő utca, a Kisfaludy utca, a Baross utca és a Károly király utca megállót.
  • 940-es éjszakai járat terelve közlekedik, Kamaraerdő felé nem érinti a Budaörs, városháza, a Kötő utca, a Kisfaludy utca és a Baross utca megállót, továbbá Kamaraerdő felől a Móricz Zsigmond körtér M irányában kimarad a Csata utca és a Károly király utca megálló.

Megjegyzés:

40E és a 287-es autóbusz a Baross utca–Bretzfeld utca útvonalon közlekedik, mindkét irányban megáll a Baross utcában a Károly király utcánál, valamint a Budaörsi lakótelep felé a 288-as és 289-es autóbusz Árpád utca és Széles utca megállójában, továbbá a Bretzfeld utcában a 40B autóbusz Lévai utca megállójában. A járatok Budapest felé megállnak a Bretzfeld utcában a 40B autóbusz Bretzfeld utca és a Lévai utca megállójában, a Baross utcában a 288-as és 289-es autóbusz Széles utca és Petőfi Sándor utca megállójában.

940-es éjszakai járat a Móricz Zsigmond körtér M felé megáll a Bretzfeld utcában a 40B autóbusz Bretzfeld utca és a Lévai utca megállójában, a Baross utcában a 288-as és 289-es autóbusz Széles utca és Petőfi Sándor utca megállójában, a Károly király utcánál, valamint a Csata utcában a 288-as autóbusz Csata utca megállójában.

Linkek:

https://m.bkkinfo.hu/zavarok/94329

https://bkk.hu/bkk-info/