Wittinghoff Tamás párttársa az új ügyvezető?

Wittinghoff Tamás pártársa az új ügyvezető?

Wittinghoff Tamás párttársa a Budaörsi Egészségügyi Központ működtetését ideiglenesen ellátó cég, egyik vezetője? Az Új Magyar Köztársaság Egyesület alapítói között Wittinghoff Tamás és Spányik András.

Wittinghoff Tamás régi és új párttársai, a budaörsi Egészségügyi központ körüli botrányban….

Alapítók, párttársak

Dr. Kovács Attila (volt SZDSZ-es egészségügyi államtitkár) jelezte a képviselő-testület felé, hogy a városvezetés új szolgáltatót fog kijelölni, melynek egyik ügyvezetője Spányik András István lesz, akiről Dr. Kovács Attila azt is állította levelében, hogy a Polgármester Úr, Wittinghoff Tamás volt élettársának a fia.

A rokoni kapcsolatot Wittinghoff Tamás tagadta, de a jó kapcsolatot, barátságot, nem. Azt viszont nem említette meg a polgármester úr, hogy Spányik Andrással alapító tagok egy politikai szervezetben, az  Új Magyar Köztársaság Egyesület-ben… Melynek weboldalán az alapítótagok között (11 fő) mindketten szerepelnek…

Az emberek hónapokig várnak fontos műtétekre. Az egészségügyi ellátás minőségét a pénz és a kapcsolatok határozzák meg. Pedig az orvosi szakmai kollégiumok világos eljárási útmutatást fogalmaztak meg az egyes betegségtípusok kezelésére.

/részlet az Új Magyar Köztársaság Egyesület weboldaláról/

A „személyeskedő megjegyzés”

Aki a polgármester kapcsolatait, párttársait és személyes érintettségeit szóváteszi, az személyeskedik! Legalábbis Budaörsön, hiszen itt a „liberális városvezetés” (Simándi Szelim BFE-s képviselőt idézve) dönti el, hogy mi számít személyeskedésnek…

Részlet Budaörs Város honlapjáról:

Löfler Dávid (Fidesz-KDNP) személyeskedő megjegyzést tett, miszerint a Budaörsi Egészségügyi Központ működtetését ideiglenesen ellátó cég egyik vezetője a polgármesterrel együtt alapító tagja egy politikai szervezetnek.

Wittinghoff Tamás visszautasította, hogy ilyen alantas módszerekkel igyekszik a fideszes politikus hírbe hozni őt.

Korábbi bejegyzések az egészségügyi központ kapcsán

EUROP-MED, Wittinghooff Tamás és a budaörsi egészségügyi központ

Ismét szerződés bontásra készül Budaörs az EUROP-MED Kft.-vel?!

Bedőlt a budaörsi betegellátás, csődben az EUROP-MED Kft?

Belviszályok, puccs-kísérlet az EUROP-MED Kft-nél?