Képviselő-testületi intézménybejárás Budaörsön 2018.

Képviselő-testületi intézménybejárás Budaörsön 2018.Képviselő-testületi intézménybejárás Budaörsön 2018.

2018. november 20-án és 21-én intézménybejáráson vettek részt a budaörsi képviselők. A bejárás célja az intézményi beruházások, felújítások áttekintése volt.

Idén is bejártuk a budaörsi intézményeket, hogy áttekinthessük milyen felújításokra, beruházásokra van szükség. Öröm volt látni, hogy az előző években felmerülő problémák nagy része megoldódott és az intézményekben dolgozó munkatársak gondoskodásának köszönhetően igazán otthonosan érezhetjük magunkat.

Képviselő-testületi intézménybejárás Budaörsön 2018.

Sajnos vannak olyan problémák is amiket évről-évre tapasztalunk, azonban a megoldásra még nincs sem koncepció, sem hosszútávon elfogadható, költséghatékony megoldás. Ilyen probléma a riportban szereplő színházi díszletek tárolásának évek óta megoldatlan helyzete.

A riportban is látszik, milyen rossz időnk volt, ilyen időben is fedetlenül kint áznak a színházi kellékek. Nincs könnyű helyzetben a színház vezetése sem, hiszen a JMMK épületén a művelődési házzal kell osztozniuk.

színházi díszlettárolás évek óta megoldatlan helyzete

színházi díszlettárolás évek óta megoldatlan helyzete

Elszomorító mikor viszonylag új épületekben merülnek fel komoly problémák, amelyek a kivitelezés minőségét is megkérdőjelezik. Ilyenkor értetlenül állunk a kialakult helyzet előtt, hiszen látszik, hogy a megoldás újabb milliókba kerül majd a város számára.

Felmerül a kérdés, hogy a munkák átvételekor nem kellett volna körültekintőbben eljárni?…  /De tudjuk, hogy a budaörsi polgármester csak a jó dolgokért felelős.. a hibás döntésekért nem/

A Budaörs TV Városi Magazin riportja a bejárásról

Kapcsolódó bejegyzés:

Képviselő-testületi intézménybejárás képekkel 2017  (Idén a rossz idő miatt nem készítettem képeket)

Intézménybejárás Budaörsön, képekkel 2016.