Újabb országos ellenzéki hisztéria keltő akció a budaörsi képviselő-testületben

Újabb országos ellenzéki hisztéria keltő akció a budaörsi képviselő-testületbenÚjabb országos ellenzéki hisztéria keltő akció a budaörsi képviselő-testületben

Wittinghoff Tamás Budaörs polgármestere a januári képviselő-testületi ülésen folytatta az összellenzéki szellemi földönfetrengést politikai előterjesztés formájában.

Budaörs Város polgármestere Wittinghoff Tamás lubickol az országos ellenzék sikertelenségében. A korábban az SZDSZ színeiben politizáló városvezető függetlennek álcázott egyesületbe összeterelt összellenzéki társulatával a város vezetése helyett folyamatosan az országos ellenzék akcióira fókuszál.

Újabb politikai előterjesztés, pedig lenne mit tenni..

Miközben a város költségvetési koncepciója nem készült el novemberre és költségvetés sem készült a januári képviselő-testületi ülésre, Wittinghoff Tamás előterjesztést készített „Döntés a túlóratörvény vonatkozásában” címmel. Ebből is látszik, hogy a város vezetése már csupán az összellenzéki politikai akciókra koncentrál a város ügyei helyett.

A következményekkel nem számol, újabb hisztériát generál, majd mindent tagad.

Hulladékügy Budaörsön
Hulladékügy Budaörsön

Wittinghoff Tamás előterjesztésére 2016. március 23-án egyesülete kötelezte a cégvezetőt, hogy a város hulladékszállítással megbízott cége a BTG Kft. ne adja ki a számlázáshoz szükséges adatokat az NKHV-nek.

Nem kellett sokat várni, hogy Wittinghoff elkezdje a „nem is tudom mikor kaptunk számlát” műsorát és természetesen már nem emlékezett arra, hogy ő terjesztette elő, hogy a számlázáshoz szükséges adatok ne legyenek kiadva.

A szolgáltatásban történt akadozásokkor azonnal országos „roadshow”-ba kezdett. Az akció politikai célját mi sem bizonyítja jobban mint a szórólapok amiket érdekes módon azonnal minden postaládába eljuttattak. (Vélhetően már előre jól megszervezték)

Függetlenség álcája

Politikai menekülttábor: Független egyesületi színekben nyertek Budaörsön is!

Emlékeztetném Wittinghoff Tamást a Budaörs Fejlődéséért Egyesület polgármesterét, mit írnak az egyesület weboldalán:

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület azért jött létre, hogy legyen egy olyan szervezet a városban, amely pártpolitikai érdekektől mentesen dolgozik, kizárólag a város fejlődését szem előtt tartva.

Ennek pontosan az ellenkezőjét láthatjuk Budaörsön! Hiszen országos ellenzéki politikával foglalkozik a városvezetés a város ügyei helyett.

A lakossággal nem tartják a kapcsolatot. Gyakori probléma, hogy a lakosok bevonása nélkül, minden tájékoztatást mellőzve döntéseket hoznak, majd mikor már komoly felháborodással szembesülnek, aláírásgyűjtés, demonstráció kezd alakulni (szerencsésebb) esetekben visszavonulót fújnak, elismerik, hogy hibáztak.

Emlékeztessük Wittinghoff Tamást!

Wittinghoff Tamás lebuktatta a BFE-t?
Wittinghoff Tamás lebuktatta a BFE-t?

Nem a parlamentben van! (1998-ban még az SZDSZ színeiben indulva országgyűlési képviselő jelöltként csupán 11%-ot kapott).

Karácsony Gergely nem lett miniszterelnök, így az árnyékkormány sem került kormányra melynek oszlopos tagja volt Wittinghoff. (Bár ezt már inkább letagadná)

Nem az ATV-ben van, ahova az ülések után szokott menni elbüszkélkedni az aznapi „teljesítményével”.

Továbbá megkérnénk polgármester urat, hogy az ellenzéktől eltanult szellemi földönfetrengést, ajtónak rohanást, fejezze be!

Koncentráljon Budaörs város ügyeinek megoldására az ellenzéki hisztériakeltés helyett.

Legalább az önkormányzati választásokig..