Futópályát Budaörsön az Alsóhatár utca és sportcsarnok közötti szakaszon!

Futópályát Budaörsön az Alsóhatár utca és sportcsarnok közötti szakaszonFutópályát Budaörsön az Alsóhatár utca és sportcsarnok közötti szakaszon

2019. október 13-án Budaörs választ! A 4-es választókörzetben a programom része egy futópálya kialakítása.

Budaörs harmincezres várossá nőtte ki magát. Az előttünk álló időszak egyik legfontosabb feladata, hogy meg kell védenünk lakókörnyezetünk szerethető és élhető kertvárosias jellegét.

Elvárható minimum

Elvárható minimumnak tartom, hogy a 2014-es – jelenlegi képviselő által tett – választási ígéretek megvalósuljanak, mint például a Kertész utca felújítása vagy az Alsóhatár és a Budapesti út kereszteződésében a körforgalom kialakítása.

Környezetünk tisztasága, minősége

Fontosnak tartom a köztéri szemetesek és kutyaürülék gyűjtők sűrűbb kihelyezését, a meglévő kerékpárutak és járdák folyamatos karbantartását, javítását.

Futópálya

Egyre többen futnak Budaörsön is, amihez a kertvárosi környezet remek lehetőséget biztosít.

A körzetben élőkkel egyeztetve, szeretnénk egy futópályát kialakítani, aminek lehetséges útvonala a szervizút mentén az Alsóhatár utcától a sportcsarnokig tartana.

Futópályát Budaörsön az Alsóhatár utca és sportcsarnok közötti szakaszon
Futópályát Budaörsön az Alsóhatár utca és sportcsarnok közötti szakaszon

Kommunikáció

Nem csak itt élő lakosként, hanem döntéshozóként is tudom, hogy mennyire fontos a megfelelő kommunikáció az önkormányzat és a lakosság között. Kiemelten fontosnak tartom, hogy körzetünknek olyan képviselője legyen, aki rendszeresen tájékoztatja a lakosságot az aktuális ügyekről és közben mindig elérhető.

Jövőkép

Számomra nem közömbös, hogy milyen lesz Budaörs és a választókerületünk tíz, harminc vagy ötven év múlva. Azon fogok dolgozni, hogy gyermekeink, unokáink is ugyanolyan örömmel élhessenek városunkban, ahogyan mi most.

Nekünk Budaörs jövője az első!

Ehhez kérem bizalmukat, támogatásukat!

Löfler Dávid

Löfler Dávid, Budaörs 4. választókerület