Megszorításokért cserébe polgármesteri jutalom

Budaörs, Városháza

Wittinghoff Tamás adománygyűjtésbe kezdett a város anyagi helyzete miatt, megszorításokat vezetett be a civil szervezetek, sportszervezetek és az intézmények költségvetéseiben, majd mint aki jól végezte dolgát magas jutalmat vett fel..

A Fidesz Budaörsi Szervezetének pénteki sajtóközleménye Budaörsön a „demokrácia szigetén” csak másnap (szombaton) jelent meg az önkormányzati támogatással működő helyi sajtóban, kivárva Budaörs Fejlődéséért Egyesület válasz sajtónyilatkozatát.

Fidesz Budaörsi Szervezetének sajtóközleménye

Wittinghoff Tamás által kézivezérelt budaörsi baloldal, a járvány elleni védekezés okán, komoly pénzügyi elvonásokat vezetett be a városi intézményeknél, civil szervezeteknél. Budaörs polgármestere anyagi csődhelyzet rémképét felfestve, adománygyűjtésbe kezdett az ország egyik leggazdagabb településén még a vírusos időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával összeült első képviselő-testületi ülésen Wittinghoff Tamás megszavaztatott magának és alpolgármesterének háromhavi jutalmat, több millió forint összegben. Egyedül a Fidesz-KDNP képviselői szavaztak nemmel az előterjesztésre.

A jobboldali képviselők erkölcstelennek tartják, hogy miután a budaörsieket adományozásra kérte Wittinghoff Tamás, a baloldali városvezetés most a beszedett pénzt a polgármester és az alpolgármester jutalmára fordítja.

Fidesz Budaörsi Szervezetének sajtóközleménye

A helyi médiában megjelent cikkek

Budaörsi Napló

Wittinghoff Tamás jutalmazása beindította az internetes mémeket is.