Kőhegyi tájseb – megdöbbentő leleplező videó

Kőhegyi tájseb - leleplező videóKőhegyi tájseb - leleplező videó

Kőhegyi tájseb – Megdöbbentő leleplező videó készült a Kőhegyi tájseb kapcsán. A videó csupán szembeállítja a korábbi és a mostani nyilatkozatokat, az eredmény felháborító és megdöbbentő!

A kőhegyi tájseb ügyében továbbra sincsenek megnevezett felelősök és a helyreállítás sem kezdődött meg. A Fidesz sajtótájékoztatót tartott a már több mint két éves tájseb ügyében, válaszokat várva a polgármesteri hivataltól. A sajtótájékoztató kapcsán Bocsi István, Budaörs Város jegyzője, meglepően nyíltan beszélt a történtekről. Csak azt felejthette el, hogy korábban Wittinghoff Tamás nem így nyilatkozott..

Kőhegyi tájseb – Megdöbbentő leleplező videó

Megdöbbentő milyen ellentétes nyilatkozatok születtek és ez még csak a jéghegy csúcsa! Wittinghoff Tamás Budaörs Város polgármestere 2015-ben még a felelősöket „keresi”, a személyi következményekről beszél és a polgármesteri hivatal minden felelősségét a járási építésügyi hivatalra próbálja hárítani.

2017-ben persze már nem szívesen áll kamera elé ebben az ügyben, inkább a város jegyzője nyilatkozik, aki már nyíltan beszél arról, hogy az építési engedélyt a polgármesteri hivatal – azaz „mi” fogalmaz – adta ki. Azt is elmondja, hogy a tervet a főépítész és a városi tervtanács is elfogadta – tetszett nekik -.

Pár mondat a videóból

„Ez ízlésbeli kérdés” (Jegyző, 2017)

Ez semmilyen módon nem tolerálható, hogy a utca mentén lévő épületeken túl, fölfele újabb épülete épüljenek a kőhegy irányába” (Wittinghoff Tamás, 2015)

gyakorlatilag a hegyre felkúszó rész, ahol egy ilyen teraszos elrendezésben lettek volna a lakások” (Jegyző, 2017)

„Nincs mit tagadni és nem is kell és azt gondolom, hogy nem is szabad” (Jegyző, 2017)

„Ez semmilyen módon nem tolerálható, hogy a utca mentén lévő épületeken túl, fölfele újabb épülete épüljenek a kőhegy irányába” (Wittinghoff Tamás, 2015)

Ez a főépítésznek is tetszett, a tervtanácsnak is tetszett” (Jegyző, 2017)

„Meg nyilván azt is, hogy hogyan történhetett az, hogy itt erre bárki engedélyt adjon” (Wittinghoff Tamás, 2015)

Mi adtuk ki az építési engedélyt!” (Jegyző, 2017)

Ennek nyilvánvalóan lesznek személyi következményei” (Wittinghoff Tamás, 2015)

A mai napig nem tudjuk, hogy volt-e vizsgálat! Ha volt mit állapított meg, milyen személyi következményei voltak?

Wittinghoff már egyszer elszólta magát

„Aki a hibát követte el, tényleg emiatt nem dolgozik már a hivatalban..” – szólta el magát Wittinghoff Tamás, a Budaörs Városi Televízió adásában. De azt nem árulja el, hogy ő honnan tudja és miért ilyen biztos ebben.

Lemond-e a polgármester? Lemondana-e egy felelős városvezető?

Megszokhattuk, hogy Budaörsön minden ami jó az a polgármesternek köszönhető, harsogja a helyi önkormányzati támogatásból működő média és a polgármesteri hivatal propaganda gépezete. De mi van azzal ami nem jó? Például amikor valaki tájsebet ejt a város jelképében? Nos olyankor hol a felelős városvezetés?

Sehol sincs olyankor.

Egy felelős vezető vállalná a felelősséget és nem másokra mutogatna. Egy felelős vezető, egy ilyen helyrehozhatatlan, komoly hiba után lemondana. De Budaörsön…

Kapcsolódó bejegyzések

A budaörsi Fidesz sajtótájékoztatót tartott

A kőhegyitájseb már két éves, felelősök nincsenek?

Így alakultak a nyilatkozatok Kőhegy ügyben (videó)